• Nyaralós nyaklánc fagyival, úszógumival és gumicsónakkal
Nyaralás nyaklánc – témázzunk!
  • Nyaralós nyaklánc fagyival, úszógumival és gumicsónakkal

Már régóta tervezgetem a témázós kollekció további darabjait.
Mivel olyan szép az idő, és végre itt a nyár, nem is volt kérdés, hogy a következő a balatoni nyaralós nyaklánc lesz! :)

Azt hiszem, megfelelően vidámra (és talán picit bugyutára :) ) sikeredett, de engem jókedvre derít! A kedvencem a pici gumicsónak lett, ami pont olyan, mint amilyen nekünk volt, mikor pici voltam. Egyből meg is jött a kedvem a Balcsihoz! (Bár, ez nálam nem nehéz, ha lehetne, mindig ott lennék! :) )

Na de azért ne feledkezzünk meg a többiekről sem! Készült még egy pici úszógumi-kacsa és egy fagyi. Szerettem volna még egy negyedik „valamit” is rá, készült is néhány variáció, de egyik sem állt jól nekik, így hármasban maradtak.
A zöld gyöngy pedig a számomra legkedvesebb zöld színben pompázik, ami pont olyan, mint a Balaton vihar után, amikor kisüt a Nap!

Egy kis magyarázat, hogy mit keres az a szőrgombóc a képen: Dagi, a hozzánk szegődött kóbormacsek nagyon féltékeny természetű. Ez azt jelenti, hogy szerinte mindig csak vele kellene foglalkozni. Tehát amikor kimentem fotózni az udvarra az újdonsült nyakláncot, egyértelműen tudatta velem, hogy ő rá fog feküdni, ha nem teszem le azonnal. Én próbálkoztam, de ő győzött…. :) Azért, hogy boldog legyen róla is megosztom a képet veletek! :)

Itt ragadom meg az alkalmat: ha még nem láttátok, feltétlenül nézzétek meg a Balaton Retro című filmet! Igazán csudaklassz! :)

Íme egy kis ízelítő a filmből:

Visszakövetés a honlapodról.

Szeidl Andrea